söndag 1 november 2009

Barbie-tårta nr 2

Det var allt för nu men jag hoppas att jag får tillfälle att baka snart igen, man kanske ska baka till Fars Dag, prova nåt nytt det är ju alltid roligt.
sen så gjorde jag också en jordgubb och citrontårta formad som en jordgubbe, den var väldigt fräsch och frisk men gick inte riktigt hem hos barnen, men det gjorde inte så mycket för oss vuxna:-)




Så hade dottern barnkalas förra helgen och då blev det till at göra mera tårta och eftersom hon tyckte så mycket om sin Barbietårta första gången gjorde jag en till, denna gång med chokladbotten, jordgubbar och choklad mousse enligt hennes önskemål.

3 kommentarer:

  1. Åhå! Vilken FIN jordgubbstårta! Jättefin, verkligen! Ser riktigt söt, fräsch och god ut kan jag tänka mig! ;)

    Jag bakar också lite tårtor, gjorde min 5:e sugarpaste tårta till fars dag. Det blev en slipstårta. Väntar på att få göra min 6:e tårta, blir i slutet av månaden och jag ser fram emot det :)

    Håller ju på att jobba upp kunskaperna och det kan man ju bara genom att baka och fixa! :)

    Kram, Malin

    SvaraRadera
  2. Förresten, jag har en tävling i min blogg, den kanske är något för dig som gillar att baka och greja? :) Det kommer att vara 3 vinnare (3 gånger så stor chans att vinna alltså) där 10 häftiga och unika kakformar står på spel. Kika in här om det låter intressant: :)

    http://tartspecialisten.blogspot.com/2009/11/tavling-vinn-10-unika-kakformar.html

    SvaraRadera
  3. God jul vännen, hoppas du får en riktigt mysig jul!
    Kramar Karin

    SvaraRadera